Wachtlijst

Indien u wilt weten waar u op de wachtlijst staat kan u dit nagaan op onderstaand document. Er wordt gewerkt met initialen en plaatsnamen omwille van de privacy, als u ergens over twijfelt stuur ons gerust een berichtje.

Wees niet te ontgoocheld als u lager staat dan verwacht. Mensen vergeten zich vaak af te melden wanneer ze reeds een pup hebben, plaatsen zich soms op meerdere wachtlijsten of zetten zich al op de wachtlijst maar willen nog geen pup uit het volgende nest.

Wanneer Torvi een nestje heeft bij een ander teefje schuift de lijst meestal ook met een aantal plaatsen op.

Men kan er van uit gaan dat de gemiddelde wachttijd voor een pup een jaar is.

LET OP ! Het is nog steeds nodig om je aan te melden als kandidaat koper bij de dekaangifte van het aankomend nest. 

Wij proberen alvast de lijst zo up to date mogelijk te houden en aan te passen bij veranderingen. Vandaar dat u ook regelmatig een bericht van ons zal ontvangen om te polsen naar uw interesse. Heeft u toch geen interesse meer laat ons dit aub zo snel mogelijk weten, u zal er iemand anders gelukkig mee maken. Op de wachtlijst staan geeft geen 100% garantie op een pup. Pas na een pupbezoek, persoonlijk gesprek, akkoord van beide partijen en betaling van een voorschot gaat de verkoop door. Het is niet mogelijk een pup te reserveren zonder persoonlijk gesprek.


Waarom reutjes en teefjes apart ?

Zoals reeds eerder vermeld op deze website zullen een aantal fokgeschikte teefjes (max 2) verkocht worden met een fokovereenkomst (zonder verplichting) en financiële ondersteuning. Dit in het kader van ons fokprogramma. 

Ervaring is geen noodzaak doch een stevige portie interesse en tijd. 

Voor de twijfelaars, lees gerust de info door. Vragen (zonder enige verplichting) zijn welkom !

De overige teefjes worden als huishondjes verkocht.

Het is ook mogelijk om je op beide lijsten te zetten.